info@dlaw.se08-56 20 45 40EN

Den 1 oktober 2015 startar advokat Magnus Dahlgren ny byrå under namnet Advokatfirma Dahlgren & Partners. Byrån blir Sveriges första boutiquebyrå inom pension och försäkring och kommer att ha kontor i Kungsbropalatset på Vasagatan 15-17 i Stockholm.

Grundaren, advokat Magnus Dahlgren, har över 25 års erfarenhet av pensions- och försäkringsrätt och blev 2010 utsedd till årets pensionsspecialist*. Magnus Dahlgren bedriver advokatverksamhet sedan 2007.

På advokatbyrån finns även Isabella Hugosson som är tingsmeriterad jur.kand. med över 14 års erfarenhet av affärsjuridik och försäkringsrätt efter anställningar som bolagsjurist på AMF och chefsjurist på Bliwa Livförsäkring. Byrån har också junior specialistkompetens i Elin Neu Jönsson, bitr. jurist som skrivit examensarbete inom pensionsrätt.

“Vi ser ett ökat behov av juridisk kompetens inriktad mot den del av affärsjuridiken som rör pensioner och livförsäkring. Tillsammans erbjuder vi en unik och heltäckande kompetens inom pensions- och försäkringsrätt”, säger Magnus Dahlgren.

Dahlgren & Partners erbjuder i första hand sina tjänster direkt till livförsäkringsbolag, livförsäkringsförmedlare, pensionsstiftelser och större arbetsgivare. Som tidigare anställda på livförsäkringsbolag och försäkringsförmedlare har Dahlgren & Partners stor kännedom om dessa klienters verksamhet och behov. Dahlgren & Partners välkomnar också samarbete med andra advokatbyråer, som ofta har behov av förstärkt kompetens inom pension och livförsäkring.

För mer information kontakta:
Magnus Dahlgren, grundare och partner
Tel: 0708 34 72 82, E-post: magnus@dlaw.se

HD PRÖVAR OM TJÄNSTEPENSIONSFÖRSÄKRING RESPEKTIVE INDIVIDUELLT PENSIONSSPARANDE (IPS) SKA INGÅ I BODELNING

Högsta Domstolen lämnade den 21 mars 2022 prövningstillstånd i ett mål gällande…

Läs mer
D&P i kontorsgemenskap med Nordler Advokatbyrå

Genom gemenskapen stärker vi upp vår sammantagna kompetens för framtiden. Dahlgren & Partners…

Läs mer
MAGNUS HJERTQUIST – NY PARTNER I ADVOKATFIRMA DAHLGREN & PARTNERS

Advokatfirma Dahlgren & Partners har utsett Magnus Hjertquist till partner från och…

Läs mer

Här kan du ta del av de allmänna villkor som gäller för alla uppdrag som vi utför för våra klienter.

Allmänna villkor